Zorg voor goede reisverzekering


HumahuacaZorg dat je een goede reisverzekering hebt voor je vakantie naar Argentinië. Heb je de juiste dekking en is de reisverzekering goed afgestemd met je zorgverzekering.

Dekt je reisverzekering een rondreis?

Let bij het kiezen van de reisverzekering ook goed op of deze past bij de duur van je reis. Je zult niet de eerste reiziger zijn die een lange rondreis maakt en erachter komt dat de reisverzekering niet meer geldig is. Bij veel verzekeringen heb je een maximale reisduur waarvoor de dekking geldt. Ook bij een doorlopende reisverzekering! Je moet dan even je reis onderbreken om weer dekking te hebben vanuit de reisverzekering.

Gelukkig zijn er ook aanbieders die een aangepaste reisverzekering hebben voor deze rondreis. Bijvoorbeeld een Globetrotter reisverzekering. Ook zijn er verzekeraars die de standaarddekking van de reisverzekering kunnen aanpassen voor een lange rondreis. Vaak wel tegen een extra premie.

En heb je dekking voor een samengestelde reis?

Je kunt er voor kiezen om helemaal verzorgd op reis te gaan naar Argentinië. Waarbij het reisbureau alles voor je regelt en je ook een totaal bedrag betaald voor de reis. Kies je voor het avontuur, en stel je zelf de reis samen. Let dan goed op de dekking van je reisverzekering. Want als je een vakantie opbouwt uit losse boekingen van vliegtuigen en hotels, heb je een samengestelde reis. Niet alle reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen hebben een standaard dekking voor een samengestelde reis. Op zich geen probleem. Tenzij je aanspraak moet maken op de dekking van je annuleringsverzekering halverwege de reis. Dan kan de vergoeding wel eens erg tegenvallen door de samengestelde reis. Let dus goed op de dekking van je doorlopende reisverzekering en/of doorlopende annuleringsverzekering.

Lees meer over de reisverzekeringen op de site Reisverzekering Actueel. Daar informatie over de verschillende verzekeringen en aanbieders. Maar ook een overzicht van de lopende acties bij de  reisverzekering. Bij welke aanbieder kan je profiteren van een mooie actie bij het afsluiten van een nieuwe reisverzekering.

Salta